О НАМА

noname

Три деценије искуства и велики број пројектата у којима смо дали свој допринос гарантују професионалан однос и производ високог квалитета, од дизајна до организације штампе, анимације, аудио и видео продукције и израде електронских публикација.

ШТА РАДИМО

страст као основа

Кључни састојак изванредности је инспирација, проналазимо је у радости комуникација са људима, уз књиге, музику и путовања.

graphic design

Штампане публикације поседују уметничку и емотивну димензију у животима свих нас и никада неће бити ѕамењена искључиво електронским издањима.

audio-video

Мост који повезује две обале, на првој је свет штампаних, на другој – дигиталних издања, анимације и аудио и видео продукције

electronic publications

Нека ваше публикације оживе. Подизање читалачког искуства на нов ниво, уз анимације, имплементацију аудио и видео садржаја, интерактивност и анимације.

Наш начин

why choose us

Најважније је дати све од себе и никада не бити у потпуности задовољан, увек може још боље. То је пут напретка.

Темељ и највреднији ресурс сваког успешног посла су запослени. Посвећеност и одговорност с којима приступамо сваком новом пројекту, знање, креативност и искуство су оно због чега нам наши клијенти годинама указују поверење.

Основа нашег радног окружења су Silicon Apple M1 и M1 Pro рачунари. За аудио су "задужени" AKG и Sennheiser solutions, за фото и видео Canon DSLR опремљени L-оптиком.

Увек ажуриран, лиценциран Adobe Creative Cloud је алат уз који је посао задовољство и гарант је аутпута врхунског квалитета.

Учимо и усавршавамо се. Отворени за нове идеје и нове технологије. Производ врхунског квалитета и задовољни клијенти су оно што нас од првог дана усмерава.

Портфолио

оно на шта смо поносни

Свака публикација је у основи вид комуникације имеђу аутора и читаоца, а она често буде нарушена због грешака у дизајну и непозанавања типографије и технолошког процеса. Поносни смо на оно што смо до сада урадили, захваљујући знању и посвећености, позитивно мотивисани задовољним клијентима.

Allgraphic designphotographydigital
Odeon
Odeon

graphic design, photography

Video
Video

digital

Kompas
Kompas

graphic design

National Textbook Institute
National Textbook Institute

graphic design

Klett
Klett

graphic design

Data status
Data status

graphic design

Наше белешке

новости

Радо ћемо са вама поделити размишљања, као и новитете из нашег студија.

It can be done Quickly and PerfectlyGraphic design, News

Srđan Popadićмарт 2, 2023

ECPD Универзитета на мир Уједињених нација је клијент са којим сарађујемо још од времена пре оснивања нашег студија, из времена када сам био млад графички дизајнер жељан доказивања, тачније од 9. конференције Покрета несрвастаних, у Београду.

Read More

Animations in e-textbookGraphic design, Video

Srđan Popadićдецембар 26, 2022

Неизоставни део сваког дигиталног уџбеника, независно од платформе на којој је објављен, су интерактивни елементи. Коришћењем галерија фотографија, 3D модела, аудио и видео прилога, анимација и разних задатака. Савладавање градива се олакшава кроз функционалност која није могућа код штампаних издања.

Read More

Something like a jubileeГрафички дизајн

Srđan Popadićавгуст 15, 2022

Десетак година сарадње, десетине уџбеника и исто толико испоштованих рокова. Хвала KLETT на поверењу и на нашем учешћу у овом сјајном пројекту.

Read More

The path of a textbookGraphic design, News

Srđan Popadićјануар 5, 2022

Решење којим министар просвете одобрава уџбеник за употребу и дистрибуцију није само доказ да су испуњени сви прописани стандарди, већ и потврда издавачу да је уредник окупио квалитетан тим, од аутора, преко рецензената, лектора, евалуатора, па до нас, који чији је задатак визуелна (и визибилна) комуникација између текста и ученика.

Read More

e-textbookVideo

Srđan Popadićновембар 12, 2021

Рад на дигиталним уџбеницима није само објављивање постојег у електронској форми, већ подразумева и израду свега онога што чини квалитативну разлику о односу на класично, штампано, издање. Галерије, анимације, видео-прилози, интерактиван садржај, и наративи као тонска подршка свему наведеном дају потпуно нову димензију процесу савладавања градива.

Read More

Gears and WheelsNews

Srđan Popadićоктобар 30, 2021

Захваљујући развоју информационе технологије и брзинама преноса података која је до пре неколико година била незамислива, у образовној сфери је своје место пронашао и дигитални уџбеник. Делатност нашег студија је у великој мери ослоњена на област уџбеника, тако да је правац нашег развоја зацртан.

Read More

Contact Us

get in touch

Get answers and advices from professional consultants.

Address

Primućura Žarka 17, 11147 Belgrade

Телефон

+381 63 227403

Thank You for the Email!

Your message has already arrived! We'll contact you shortly.
Good day.