О НАМА

noname укратко

Три деценије искуства и велики број пројектата у којима смо дали свој допринос гарантују професионалан однос и производ високог квалитета, од дизајна до организације штампе, аудио и видео продукције, израде електронских публикација и реализације и вођења друштвених мрежа.

ШТА РАДИМО

страст као основа

Кључни састојак изванредности је инспирација, проналазимо је у радости комуникација са људима, уз књиге, музику и путовања.

graphic design

Штампане публикације поседују уметничку, емотивну и образовну димензију у животима свих нас и вероватно никада неће бити у потпуности замењене искључиво електронском формом.

audio-video production

Мост који повезује две обале, на првој је свет штампаних, на другој – дигиталних издања

electronic publications

Нека ваше публикације оживе. Подизање читалачког искуства на нов ниво, уз анимације, имплементацију аудио и видео садржаја, интерактивност и анимације.

Наш начин

why choose us

Најважније је дати све од себе и никада не бити у потпуности задовољан, увек може још боље. То је пут напретка.

Темељ и највреднији ресурс сваког успешног посла су запослени. Посвећеност и одговорност с којима приступамо сваком новом пројекту, знање, креативност и искуство су оно због чега нам наши клијенти годинама указују поверење.

Основа нашег радног окружења су Silicon Apple M1 и M1 Pro рачунари. За аудио су "задужени" AKG и Sennheiser solutions, за фото и видео Canon DSLR опремљени L-оптиком.

Увек ажуриран, лиценциран Adobe Creative Cloud је алат уз који је посао задовољство и гарант је аутпута врхунског квалитета.

Учимо и усавршавамо се. Отворени за нове идеје и нове технологије. Производ врхунског квалитета и задовољни клијенти су оно што нас од првог дана усмерава.

Портфолио

оно на шта смо поносни

Свака публикација је у основи вид комуникације имеђу аутора и читаоца, а она често буде нарушена због грешака у дизајну и непозанавања типографије и технолошког процеса. Поносни смо на оно што смо до сада урадили, захваљујући знању и посвећености, позитивно мотивисани задовољним клијентима.

Allgraphic designphotographyvideo production
Kompas
Kompas

graphic design

Odeon
Odeon

graphic design, photography

National Textbook Institute
National Textbook Institute

graphic design

Video
Video

video production

Klett
Klett

graphic design

Data status
Data status

graphic design

Наше белешке

новости

Радо ћемо са вама поделити размишљања, као и новитете из нашег студија.

Something like a jubileeGraphic design, News

Srđan Popadićавгуст 15, 2022

Десетак година сарадње, десетине уџбеника и исто толико испоштованих рокова. Хвала KLETT на поверењу и на нашем учешћу у овом сјајном пројекту.

Read More

The path of a textbookGraphic design, News

Srđan Popadićјануар 5, 2022

Решење којим министар просвете одобрава уџбеник за употребу и дистрибуцију није само доказ да су испуњени сви прописани стандарди, већ и потврда издавачу да је уредник окупио квалитетан тим, од аутора, преко рецензената, лектора, евалуатора, па до нас, који чији је задатак визуелна (и визибилна) комуникација између текста и ученика.

Read More

e-textbookВидео продукција

Srđan Popadićновембар 12, 2021

Рад на дигиталним уџбеницима није само објављивање постојег у електронској форми, већ подразумева и израду свега онога што чини квалитативну разлику о односу на класично, штампано, издање. Галерије, анимације, видео-прилози, интерактиван садржај, и наративи као тонска подршка свему наведеном дају потпуно нову димензију процесу савладавања градива.

Read More

Silicon Apple M1News

Srđan Popadićоктобар 30, 2021

Thanks to the development of information technology and data transfer speeds, which was unthinkable until a few years ago, a e-textbook has found its place in the educational sphere. The activity of our work is largely focused on the field of education, so that sets the direction of our development.

Read More

Contact Us

get in touch

Get answers and advices from professional consultants.

Address

Primućura Žarka 17, 11147 Belgrade

Телефон

+381 11 2511533 +381 63 511533

Thank You for the Email!

Your message has already arrived! We'll contact you shortly.
Good day.

sr_RSСрпски језик