дигитални уџбеници

новембар 12, 2021

Рад на дигиталним уџбеницима није само објављивање постојег у електронској форми, већ подразумева и израду свега онога што чини квалитативну разлику о односу на класично, штампано, издање. Галерије, анимације, видео-прилози, интерактиван садржај, и наративи као тонска подршка свему наведеном дају потпуно нову димензију процесу савладавања градива.

Проширивање наше делатности у том, новом, правцу подразумевало је, увек присутно учење нових вештина, али и набавку квалитетне опреме, која је у стању да заводољи тренутне захтеве посла, али и да их превазиђе.

Дуг временски период смо привржени решењима марка Canon на пољу фото и видео продукције, који осим сјајних DSLR камера имају и непревазиђену L-серију оптике, тако да ту нисмо имали дилема. При решавању аудио захтева ослонили смо се на производе западно-европских пионира у области аудио-технике, AKG и Sennheiser су били наш избор.

Видео је најзанимљивији начин да поделите идеје са другима.

Chad Hurley

Остали смо верни Adobe Creative Cloud софтеру, као и непревезиђеном алатком за креативце – Apple рачунарима на којима се сав материјал припрема за објављивање.


1 Comment

avatar
Dean мај 12, 2023

Your website is a great resource for details on these topics.

Оставите одговор